Samarbeidspartnere

SykkelNutrition ønsker også å komme i kontakt med flere sykkel og ski klubber/elite lag om spesialavtaler på våre produkter.

Ta kontakt på telefon 95 98 50 30 eller på mail info@sykkelnutrition.no

 

Sportsklubben Rye 

Klubben ble stiftet i 1920 på Olaf Ryes plass i Oslo – derav navnet.  Fra å ha vært en klubb for noen få ivrige idrettsgutter fra Grünerløkka og der omkring, har vi dag mer enn 1300 medlemmer. De fleste bor naturlig nok i Oslo og omegn, men medlemsarkivet røper at vi har medlemmer over hele Norge og i flere land!

Medlemmene er barn og ungdom, kvinner og menn i alle aldre. Klubben har flere idrettsgrupper: Landeveissykling og terrengsykling, ski, løping, triatlon- og multisport samt egen gruppe for barn og ungdom. Sistnevnte gruppe tilbyr både terreng- og landeveissykling.

 

Sandnes Sykkelklubb 

En av landest største sykkelklubber, har som mål å få flest mulig ut på sykkel for å skape økt trivsel og rekruttere nye syklister, kommissærer og ledere. Sammen med godt miljø og god organisering skape fremtidens toppsyklister, UCI kommissærer og toppidrettsledere


NTG Lillehammer Sykkel 

NTG Lillehammer opprettet høsten 2010 egen linje for terrengsykling. Fra høsten 2016 tar vi også inn landeveissyklister. Linjen er åpen for søkere fra hele landet, og vi vil ta inn opptil 14 elever pr. år. Det er også mulig å søke seg inn i VG2 og VG3.

NTG samarbeider med Lillehammer CK om utvikling og drift av UCI-laget Team Lillehammer powered by Sport1 & Scott. Dette er et godt tilbud til de beste og mest ambisiøse terrengsyklistene både i løpet av tiden på NTG og etter at skoleperioden er over.

 

Asker CK Elite 

Asker sitt elitelag for 2016 er komplett. I år blir laget bestående av 12 sterke ryttere, med mange kjente ansikter fra forårets lag, pluss fire nye forsterkninger. Vi kan presentere laget fra venstre: Kjetil Johansen Amundrud, Martin Formo, Sondre Wiik Nielsen, Aleksander Andersen Skjelbred, Bjarne Nilsen, Eivind Rømcke, Daniel Jaerson, Thomas Freskus Jaerson, Kristoffer Ylven Westgaard, Marius Ylven Westgaard, Elias Angell Spikseth og Torkel Østlyngen Dalan.

Team Kjekkas 

Idrettsklubben Team Kjekkas ble etablert i 2003 hvor stammen av lagets medlemmer var bosatt i Østensjø bydel. Klubben har vi gjennom en årrekke vært representert i en rekke arrangementer innen løp, sykling, skirenn og fotballturneringer. I 2008 ble klubben medlem av sykkelforbundet under navnet Kjekkas IF, og i 2012 gikk klubben også inn i skiforbundet. I dag har klubben ca 25 aktive medlemmer som gjør en fantastisk innsats i en eller flere idrettsgrener.

I dag er medlemmene i klubben spredt utover Stor Oslo, men samholdet og viljen til å gjøre en innsats for hverandre er absolutt fortsatt tilstede.

Klubbens mål er å hevde seg i alle konkurranser og representere klubben og sponsorer på best mulig måte.

 

Team Mesterbakeren 

Team Mesterbakeren skal være Norges beste skiskytterteam, satt sammen av løperne som puster Skiskytterforbundets elitelandslag i nakken.

Teamet skal rekruttere løpere til Skiskytterforbundets elitelag.

Teamet er et "non profit" samarbeidsprosjekt mellom Voss Skiskyttarlag, Vingrom, Nittedal, Birkenes, Geilo, Vingelen og Os.

Teamet ble etablert i 2013, og er finansiert via gode sponsorer og egenandeler fra løperne

 

Sirdal Ski Elite 

Elite lag fra Sirdal i Vest Agder

 

Team Bardøla

Team Bardøla er et skiskytterteam som holder til på Lillehammer. Laget er ett broderlag av Team Statkraft Innlandet. Laget består av 12 hardtarbeidene utøvere som ønsker å nå den internasjonale toppen i skiskyting

 

Kjelsås Langrenn 

Kjelsås langrenn en stor gruppene i Kjelsås IL med ca 1000 medlemmer. Det er en svart aktiv gruppe som har fostret mange store internasjonale navn gjennom årene, nå sprinteren Eirik Brandsdal.  Bredde og satsning, det er plass til alle.


Sagene IF Sykkel 

Sagene IF Sykkel er en undergruppe av Sagene Idrettsforening og medlemsorganisasjon i Norges Cykleforbund, Region Øst. Sykkelgruppa er tilsluttet Norges Idrettsforbund og Oslo Idrettskrets, gjennom medlemskapet til Sagene IF. Sykkelgruppa hører hjemme i Oslo kommune.

Stå for gode verdier gjennom en sosial profil med fokus på kameratskap, og på verdig måte ivareta stolte sykkeltradisjoner i Oslos feteste drakter

 

Sola CK 

Sola CK ble etablert 29.11 1990 av Tor Helge Skretting, som fremdeles er leder i klubben. Sola CK har i dag nærmere 250 medlemmer og er en av regionens største sykkelklubber. Klubben har stort fokus på aktiviteter for barn og unge.

Sola CK er først og fremst en breddeklubb, men har en av verdens mestvinnende syklister gjennom tidene, Gunn Rita Dahle, som medlem. Gjennom Gunn Ritas storeriumfer, er Sola CK Norges mestvinnende klubb internasjonalt med OL-gull, 10 VM-gull og 8 EM-gull!

 

Modum Triathlon Klubb 

Triathlon er en av de raskest voksende idrettene i Norge. Til tross for at Modum hadde noen av de tidligste miljøene i Norge ble det aldri startet en klubb! I dag er det flere aktive utøvere i Modum, fra yngre junior som har vunnet medaljer i NM/UM til senior utøvere som holder et høyt nasjonalt nivå. Disse har nå samlet seg og besluttet å starte Modum Triathlonklubb. Klubben ble stiftet 6.9.2015 av en gjeng ivrige sjeler som ønsker å få med flere utøvere og mosjonister. Vi ønsker å være et tilskudd i bygda, ikke konkurrent som skal leve på bekostning av andre klubber. Modum Triathlon skal være et naturlig valg for de som ønsker å drive en allsidig og variert treningsform med klare helsemessige fordeler. Inaktivitet er en av de største utfordringene blandt barn og unge og skaper store konsekvenser individuelt og samfunnsmessig. Vi fokuserer på mestring og deltakelse, bevegelse og samhold. Ikke nødvendigvis tider, resultater og premier.

 

Bokn CK 

Bokn Sykkelklubb er et tilbud for alle som liker å sykle, uavhengig av Nivå, Her skal det være plass til alle 

 

Grimstad Sykkelklubb Elite Dame 

Elite lag fra Grimstad 

 

Team TPG 

Elite lag fra Rogaland 

 

Subaru Trek Racing Team

Elite lag fra Østlandet 

 

Bryne Dame Elite 

Bryne damer elite er en gruppe jenter fra Bryne CK som satser på sykkel. De gir det lille ekstra og utfordrer seg selv ved å delta i lokale, nasjonale og internasjonale ritt